Φυτικό Πήλινγκ Σώματος με Σοκολάτα

ΑΡΧΙΚΗ » Φυτικό Πήλινγκ Σώματος με Σοκολάτα
  • Κατασκευαστής: SOAP ELIXIR
  • Κωδικός Προϊόντος: 0175
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Φυτικό Πήλινγκ Σώματος με Σοκολάτα (100ml)

Σύμμαχος Ομορφιάς και Τέλειας Επιδερμίδας!

Το Πήλινγκ αποτελεί μία απαραίτητη διαδικασία περιποίησης της επιδερμίδας μας καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς καθαρίζει σε βάθος το δέρμα και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να είναι βελούδινη και λαμπερή. Επίσης, το πήλινγκ συμβάλλει στη σωστή αιμάτωση και στην ανανέωση των κυττάρων καθώς και στην αύξηση παραγωγής κολλαγόνου, γι' αυτό δεν πρέπει να το παραμελούμε.

Το Φυτικό Πήλινγκ σοκολάτας με ζάχαρη και αμυγδαλέλαιο, κάνει φυσική απολέπιση και απομακρύνει σε βάθος τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και έτσι βοηθάει στην εμφάνιση και ανάδειξη των νέων κυττάρων του δέρματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα να ανανεωθεί, να αποκτήσει περισσότερη λάμψη και φωτεινότητα και να γίνει λεία και απαλή. Οι κόκκοι της ζάχαρης αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους, το αμυγδαλέλαιο ενυδατώνει βαθιά το δέρμα ενώ η σοκολάτα μας βάζει σε γλυκό πειρασμό.

Βάλτε το πήλινγκ στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα περιποίησης και διατηρήστε την επιδερμίδα σας νεανική, λαμπερή και σε βάθος ενυδατωμένη.

Οδηγίες Χρήσης

Μετά το μπάνιο, σε βρεγμένη πάντοτε επιδερμίδα, παίρνουμε λίγη ποσότητα από το πήλινγκ και κάνουμε απαλό μασάζ στο σώμα με κυκλικές ανοδικές κινήσεις, δίνοντας περισσότερη έμφαση στους αγκώνες, στις φτέρνες, στους αστραγάλους και στα γόνατα. Έτσι, ενεργοποιείται καλύτερα η κυκλοφορία του αίματος. Έπειτα ξεπλένουμε με νερό και σκουπίζουμε με πετσέτα. Το δέρμα είναι εμφανή αποτοξινωμένο, ενυδατωμένο, μαλακό και ευχάριστα αρωματισμένο.

Η διαδικασία απολέπισης θα πρέπει πάντοτε να γίνεται σε καθαρό δέρμα και ιδανικά μετά το ντους.

Προσοχή! Δεν χρειάζεται να τρίβετε δυνατά το δέρμα, καθώς υπάρχει κίνδυνος ερεθισμού, ενώ το ιδανικό θα ήταν το πήλινγκ να εφαρμόζεται το βράδυ, έτσι ώστε να μην εκτεθεί η επιδερμίδα αμέσως στην ατμοσφαιρική ρύπανση και στην ηλιακή ακτινοβολία.

    1. Κακή
    2. Καλή
ΣΥΝΕΧΕΙΑ