Χειροποίητο Φυτικό Σαπούνι Ελαιόλαδου με Γάλα

ΑΡΧΙΚΗ » Χειροποίητο Φυτικό Σαπούνι Ελαιόλαδου με Γάλα
  • Κατασκευαστής: SOAP ELIXIR
  • Κωδικός Προϊόντος: 0106
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Η ελιά για τους αρχαίους ήταν σύμβολο ειρήνης, σοφίας και θριάμβου.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου ήταν γνωστές από την αρχαιότητα. Ο Ιπποκράτης αναφέρει πάνω από 60 φαρμακευτικές χρήσεις και ιδιαίτερα για δερματικές παθήσεις. Το σαπούνι του ελαιόλαδου το χρησιμοποιούσαν στα μαλλιά για να είναι πιο υγιή και λαμπερά και στο δέρμα τους για να το ενυδατώσουν και να το μαλακώσουν.

Χειροποίητο Φυτικό Σαπούνι Ελαιόλαδου με Γάλα

Το γάλα με τα πολύτιμα συστατικά και τις πρωτεΐνες που περιέχει μαλακώνει, ενυδατώνει, τρέφει, αναπλάθει, τονώνει και περιποιείται το κουρασμένο και άτονο δέρμα. Απορροφάται γρήγορα και εύκολα από το δέρμα και το κάνει λαμπερό και μαλακό. Το σαπούνι με κατσικίσιο γάλα συνθέτει έναν "αόρατο μανδία" με τον οποίο καλύπτει το δέρμα δημιουργώντας έτσι μία ενυδατική ισχυρή κρέμα με λιπαρά οξέα και φυσικές πρωτεΐνες που προστατεύουν αλλά και ενισχύουν το δέρμα, τα κύτταρα και τα τριχοειδή αγγεία.

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, του προσώπου και ιδιαίτερα των ξηρών επιδερμίδων. Τονώνει, ενυδατώνει και βοηθάει σε δερματικά προβλήματα. Είναι επίσης υπέροχο σαπούνι για το πρόσωπο, βοηθάει σε περιπτώσεις ακμής και έχει εμπλουτιστεί με βούτυρο καριτέ και με καστορέλαιο το οποίο θεωρείται ιδανικό έλαιο για τον βαθύ καθαρισμό και την περιποίηση της επιδερμίδας.

    1. Κακή
    2. Καλή
ΣΥΝΕΧΕΙΑ